Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ 19-Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ


Πασχαλινό Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού!
Το Πάσχα πλησιάζει! Φέτος θα το γιορτάσουμε λιγάκι διαφορετικά και θα περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα πολύ απλό και εύκολο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού! Μπορείτε να πείτε στα παιδιά ότι λαγός πέρασε από το σπίτι σας και έχασε τα αυγά του...

[Οδηγίες & Εκτέλεση]
Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού: Εκτέλεση


1.Σας δίνουμε 5 απλά ανοίγματα και γρίφους που όλα τα παιδιά μπορούν να λύσουν με ή χωρίς την βοήθεια σας.


2. Για αυγά μπορείτε να εκτυπώσετε την εικόνα που έχουμε ανεβάσει ή να σχεδιάσουν τα παιδιά δικά τους αυγά. Επίσης, μπορείτε να βάλετε βρασμένα αυγά σε αλουμινόχαρτο στα σημεία που σας δίνουμε ή να αυτοσχεδιάσετε με σοκολατένια!

3.Το ιδανικό σενάριο είναι να βάλετε το γράμμα του λαγού που σας δίνουμε σε έναν φάκελο ή σε ένα σημείο στο σπίτι. Μόλις το δείτε μπορείτε να φωνάξετε τα παιδιά και με μια δόση έκπληξης να τους διαβάσετε τις οδηγίες.

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα περάσετε μια όμορφη και δημιουργική ώρα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω αυγά και να βάλετε παραπάνω αινίγματα και σπαζοκεφαλιές στα παιδιά ή να το παίξετε με τον παραδοσιακό τρόπο «ζέστη-κρύο»  (δηλαδή όσο ο παίκτης που ψάχνει το κρυμμένο αντικείμενο βρίσκεται ή προχωράει σε λάθος κατεύθυνση ο άλλος παίκτης του λέει ΚΡΥΟ. Όσο πλησιάζει το αντικείμενο ο άλλος του λέει ΖΕΣΤΟ.)

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου